Udvidet Public Affairs kursus: Løbende kurser – interesseret? skriv til lgh@oekpol.net

Netværk om økonomi og politik.

Økonomisk forståelse er vejen til indflydelse.

 

Få størst mulig succes med dit PA-arbejde

Mange begår den fejl at tænke politik, før de tænker økonomi, når de står overfor en given opgave, der kræver politisk opbakning. Men det er helt afgørende at tænke i økonomi, før du tænker i politik.

På vores PA-kursus vil vi med udgangspunkt i en dyb all-round forståelse af den danske økonomi og de forskellige institutioners rolle analysere det politiske billede og opøve færdighederne i den bedste økonomisk-politiske dokumentation. Via en række forskellige oplæg fra centrale spillere samt relevante cases vil du opnå den afgørende forståelse af det politiske maskinrum bag de økonomiske politiske beslutninger, ligesom du vil få en større føling med, hvordan politikerne tænker og agerer.

Med andre ord får du den nødvendige indsigt til at kunne lave den bedste økonomiske dokumentation med høj faglighed i dit daglige PA-arbejde, og du vil kurset igennem løbende modtage højaktuelle analyser af det politiske spil, der lige pt er i gang på Christiansborg.

Du har sikkert allerede en del års erfaring med Public Affairs arbejde i en virksomhed eller en organisation men du vil gerne have den sidste finish for hurtigt og effektivt at nå i mål med dit PA-arbejde.

Du vil på kurset møde finansministerens særlige rådgiver, Christopher Arzrouni, en af Danmarks mest internationalt kendte økonomer, Lars Christensen, KL samt en eller flere centralt placerede public affairs rådgivere i såvel nationale som internationale virksomheder. Det hele vil blive styret af den mangeårige rådgiver, Lars L. Nielsen, der i sin lange karriere i dansk politik har rådgivet ministre, MF’ere, borgmestre, CEO’s og mange andre på tværs af de politiske skel.

Der vil på kurset endvidere blive rig lejlighed til at sparre med hinanden og diskutere aktuelle problemstillinger.

Vi afslutter møderækken med et besøg af en central politiker, der vil fortælle om, hvad  politikerne har brug for til de konkrete processer til selve lovgivningsarbejdet.

Møderne afholdes centralt i Kbh., Nyhavn 4. Der vil på hvert møde være en generel introduktion til dagens emne, en opdatering af den politiske situation, et besøg fra en af de væsentligste spillere i dansk økonomi og en opfølgning og case på dagens emne.

Næste kursus starter i marts 2019.

 

Pris: 8.750 kr. ekskl. moms. Max 15 deltagere

Tilmelding:

Del dette