Lars L. Nielsen

Stifter og direktør NielsenNetwork.

Lars har gennem mere end 30 år været dybt engageret i såvel dansk som europæisk politik og besidder stor og værdifuld erfaring med såvel public affairs som strategisk kommunikation. Som kommunikationsdirektør i Finansrådet gennem finanskrisen fik Lars krisekommunikation helt ind under huden. Lars har et omsiggribende netværk i det politiske miljø og har gennem årene rådgivet mange politikere samt store og små virksomheder.

Lars Christensen

Stifter og direktør Markets & Money Advisory.

Lars har gennem mange år i henholdsvis Økonomiministeriet og Danske Bank specialiseret sig indenfor økonomisk politik med specifikt fokus på pengepolitik. Han har stor viden og erfaring inden for den finansielle sektor samt såvel dansk som international politik. Lars er internationalt anerkendt og har rådgivet regeringer og nationalbanker verden over.  Lars er tilknyttet  tilknyttet forskningsprojekter på Stellenbosch university.

Lisbeth Grænge Hansen

Politisk rådgiver

Lisbeth har gennem 25 år i såvel flere økonomiske ministerier som i Finans Danmark opnået stor erfaring indenfor strategi- og politikudvikling. Hun har de senere år primært haft fokus på den politiske interessevaretagelse og har et stort netværk indenfor det politiske miljø samt organisationsverdenen. Lisbeth har i sine mange år i den finansielle sektor ligeledes arbejdet tæt med kommunikation og formidling.