Det sætter vi også fokus på: Island, Den økonomiske udvikling i Tyskland og Frankrig – betydning for dansk erhvervsliv. Mellemøsten – Saudiarabien og Iran. Sydafrika. Hvad sker der i Ukraine? Hvor rammer den næste krise? Sport og økonomi

Konkurrencepresset fra Kina – større end EU vil erkende? 

Kina revolutionerer teknologien som aldrig før og giver Silicon Valley baghjul. Det giver Kina en magtposition og rykker ved den internationale magtbalance. Kina trækker i dag 1/3 af verdens vækst – det skal vi naturligvis indrette vores marked – og konkurrencepolitik efter.

Mellemøsten – særligt Saudiarabien og Iran (dato følger)

Det er i år 25 år siden, at Sydafrika gik fra apartheid til demokrati. Hvilke udfordringer og konflikter er der i dag? Hvordan er magtbalancen?

Sydafrika (dato følger)

Hvad præger landet? Er det stadig en god idé at investere i Sydafrika? Hvad betyder den dårlige økonomi og ledelse, den politiske slingrekurs , manglen på strukturreformer osv. Får de gang i den tiltrængte reform-agenda og sidst men ikke mindst, hvad bringer det sydafrikanske valg?

Situationen i Ukraine (dato følger)

Vi får den ukainske ambassadør på besøg og et helt friskt blik på situatioen.

Hvor rammer den næste krise (dato følger)

Pensionsselskaberne eller?

Sport og økonomi (dato følger)

Hvad driver de store økonomiske summer, vi ser?

 

Følg med på vores facebookside eller tilmeld dig vores nyhedsmail

 

Del dette