Der er krig i Europa, og den katastrofale situation i Ukraine forværres dag for dag. Vi ser frygtelige scener udfolde sig, men hvad sker der egentlig rent økonomisk? Den russiske rubel styrtdykker, sanktionerne vælter ind over Rusland, de finansielle strømme er i vidt omfang stoppet, bankerne er under pres, der indføres rationeringer og økonomien stagnerer. Hvor længe kan Rusland med en økonomi, der længe har set mere end anstrengt ud, holde til at føre krig? Og hvad betyder krigen, dens sanktioner og øvrige følger?

Vær med når vi onsdag d. 16. marts kl. 09.00-11.00 med Lars Christensen og dekan på Københavns Universitet Mikkel Vedby Rasmussen sætter fokus på konsekvenserne for økonomien ikke alene i Rusland og Ukraine men også for Danmark og resten af verden samt på den geopolitiske og sikkerhedsmæssige situation.

Vi ønsker samtidig at støtte op om nødhjælpen til de ukrainske flygtninge. Arrangementet er derfor dedikeret til Ukraine, så deltagelse vil være gratis, men vi vil opfordre alle til at støtte vores indsamling via LÆGER UDEN GRÆNSER her

Arrangementet foregår i Akademisk Arkitektforening, Åbenrå 34, 1124 Kbh K., i “Zuber-salen” på 1. sal.     

Der er indgang fra baggården via receptionen. Blot 300 m fra Nørreport st. 

Dørene vil være åbne fra kl. 8.30, hvor der vil være kaffe.

Tak til Akademisk Arkitektforening for at stille lokaler til rådighed.

TILMELDING: https://www.conferencemanager.dk/rusland-ukraine

Medlemmer af Økonomisk Politisk Netværk er sikret adgang – ellers efter princippet “Først til mølle”.  
Hvis du har spørgsmål eller problemer med tilmeldingen så ring eller skriv til Lisbeth på 30161097 el. lgh@oekpol.net