Tid til optimisme

Rolf Ejlertsen går tæt på økonomen Lars Christensen i et interview om Corona-krisens påvirkning af verdensøkonomien.

Lars Christensen mener, at vi bør være mere optimistiske i forhold til den økonomiske udvikling. Han er derfor uenig med alle dem, som mener, at det vil tage flere år at komme igennem corona-krisen. Hvordan er Lars Christensen nået frem til den konklusion? Rolf Ejlersten interviewer Lars Christensen på mandag d. 27. april kl. 08.30 – 09.30 på et webinar arrangeret af Økonomisk Politisk Netværk. Rolf Ejlertsen, der i dag er selvstændig, har været journalist på Børsen, sekretariatschef i Finansministeriet under Lykketoft og pressechef i Dansk Industri. Han har derfor været tæt på de store økonomiske kriser i de sidste 20 år. Lars Christensen, der især er international kendt som pengepolitisk ekspert, arbejder i dag som selvstændig økonom i Market and Monetary Advisory. Han har tidligere været ansat i Økonomiministeriet, Danske Bank og Euroinvestor.