Torsdag d. 25. marts 2021 kl. 09.30-10.30

Vær med når vi – i samarbejde med Center for Corporate Governance, CBS – på torsdag d. 25. marts 2021 har en særudgave af “Rig på viden”, hvor international økonom Lars Christensen vil blive interviewet under overskriften “Er den stigende rente permanent – eller bare en overgang?”.

Skal vi se den stigende rente som et sundhedstegn og udtryk for, at økonomien nu er ved at komme på benene efter mere end et år med covid-19? Eller skal vi frygte kraftige rentestigninger, der vil ramme økonomien hårdt? Hvad ligger bag rentestigningen? og hvordan – og ikke mindst hvornår – vil den slå ud på boligmarkedet?  Det er nogle af de spørgsmål, vi kan forvente vil komme i centrum torsdag formiddag, når “Rig på viden” slår sig løs på Lars Christensen. 

Der vil naturligvis også være mulighed for at I som deltagere kan stille spørgsmål undervejs

Rig på viden med André Thormann, Benjamin Zumofen og Henrik Foged Rasmussen er en podcast om investering, finans og økonomi med landets dygtigste forskere.

Tilmelding:

https://www.conferencemanager.dk/rentesituationen