Vær med når vi torsdag d. 15. april 2021 kl. 9.30-10.30 har besøg af Finanstilsynets chef for Fintech, Betalingstjenester og Governance Tobias Thygesen på besøg. 

Efter et meget velbesøgt arrangement om digitale centralbankvalutaer graver vi nu et spadestik dybere og ser på selve reguleringen af kryptoaktiver. Tobias vil give et bud på, hvordan de forskellige centralbaner ser på de digitale centralbankvalutaer men vil også gå i dybden med afvejninger mellem tilsyn, transparens, hvidvask og retten til at være anonym? Endelig vil Tobias komme ind på, hvad der sker med Facebooks kommende kryptovaluta, Libra. 

Finanstilsynet har for nylig udsendt en presemeddelelse, hvori de støtter op om EU-myndighedernes advarsel til forbrugerne mod kryptovaluta, se mere      https://www.finanstilsynet.dk/nyheder-og-presse/pressemeddelelser/2018/eu-advarsel-mod-kryptovaluta-150218

Dagens moderator er chefanalytiker i Danske Bank Jens Nærvig Pedersen, der var oplægsholder på vores webinar om digitale centralbankvalutaer. Jens arbejder til dagligt med at analysere og rådgive om udviklingen på rente- og valutamarkedet og har et indgående kendskab til det danske og internationale pengemarked.

Der vil naturligvis også være mulighed for, at I som deltagere kan stille spørgsmål undervejs.

Tilmelding: https://www.conferencemanager.dk/kryptoaktiver-finanstilsynet