Vi vil sammen med forfatter, journalist og mangeårige mellemøstkorrespondent Lasse Ellegaard sætte fokus på Tyrkiet.  Ellegaard har skrevet bogen ”Gaven fra Gud – Erdogans Tyrkiet”.

Med udgangspunkt i bogen og sine mange år med base i Istanbul og andre lande i Mellemøsten vil Lasse Ellegaard fortælle om Erdogans politiske analyser bag den økonomiske politik. Herefter vil Michael Bremerskov Jensen, fagchef for international handel i Dansk Erhverv, fortælle om Tyrkiets betydning for dansk og europæisk handel. Michael var så sent som i november i Tyrkiet med en række virksomheder. Lars Christensen vil supplere med data om Tyrkets økonomi, hvis tiden tillader det.

Arrangementet foregår onsdag d. 9. februar 2022 kl. 16.00-17.30 i Vartov, Mathilde Fibiger stuen. Det vil også være muligt at være med på zoom. Til orientering vil Lasse Ellegård desværre være nødt til at holde sig oplæg via en Zoom forbindelse. Men Michael og Lars vil være tilstede i salen.

Tilmelding: https://www.conferencemanager.dk/tyrkiet